Run to the hills

Sprang idag igen fast första gången utomhus!! Så skönt och solen sken.
I slutet av rundan sprang jag till den lilla damm med ankor som är så mysig och satt på en bänk och pustade ut. Kollade på hur de dök och lekte ett tag för att sedan springa hem och göra klart mitt arbete om en konstnär.

Ska hålla uppe springandet nu och snart springer jag längst båtarna i stockholm. Fint.


Shoulda woulda coulda

Ånger.


He planted a kiss on her collarbone and said I'm yours

Skönt att vara ledig ett tag nu och ta igen krafterna som så snabbt sögs ut ur min kropp. Känner mig sugen på att skapa. Skapa allt möjligt men mest av allt musik. Vill skriva ner meningsfulla meningar och sätta ord på mina känslor, och låta musiken ta över och släppa taget om tankar jag inte längre behöver ha kvar, som sitter instängda någonstans i nåt hjärnfack.

Snygg väst!


Forgive me first love

Klar med sammanlagt nio shower nu. Så skönt att inte behöva stressa men saknar det redan massor. Känns så konstig när vi går ut snart, kommer verkligen sakna alla. Alla var otroligt duktiga och jag är faktiskt nöjd och stolt att jag klarade av det jag tycker brukar vara så jobbigt. Åh blir lite ledsen att jag inte tagit vara på tiden och varit mer aktiv med musiken men allting har sin tid och min kom lite sent. Har ganska mycket kvar med kören och det känns bra!

Såg en underbar sälbebis i norrhamn idag!! Det låg och vilade, gäspade och sträckte på sig på sitt lilla isflak tills den slank ner i vattnet igen. Hoppas den hittade mamma säl.


Tomorrow

Tagggggaaaa!!! Lite nervis men ser fram emot det vändans mycket också. Iiiiiiiiih


Nu ska jag och Mimmi åka till Luleå och kulturens hus. Imorgon är the big day och det känns ok just nu men lär bli väldiväldiväldi skakis. Tränat med M lite idag och det har gått ganska bra.

Ciao


Me

~Jag heter Nathalie

~Jag är halvfransk

~Paolo Nutini är min absoluta favorit artist sen mer än fem år och jag har träffat honom den 28 Juni, 2011, Göteborg.

~Jag gillar att åka snowboard

~Jag gillar Harry Potter och har en tattuering som är glasögon och en blixt

~Spindelfobi

~Älskar att leta hajtänder på stränder i Holland och är ganska bra på det hihi

~Tar studenten om fyra veckor från programmet estet musik, och jag älskar att sjunga och dansa

~Jag hatar att bada badkar för att det är för varmt men brukar göra det rätt ofta för att jag glömt hur jobbigt det är (gjorde det senast idag i några min)

~Ser om bra filmer miljoner gånger

~Säger att all god mat är min favorit mat, egentligen är det nog Sushi

~Vill resa över hela världen och har hittils varit i Belgien(släkt), Frankrike (vårt hus, Paris, st. Tropez, Nice mm), Holland, Itailen (kort), Cypern, Spanien, Kanada, USA (New York).

~Mitt favorit ställe på hela jorden är vid en stor "sjö" i Frankrike och heter lac d'annecy, den är vid alperna och nära den by mamma kommer ifrån, saint jean de maurienne

~Älskar att läsa böcker och ska göra det nu, godnatt.


I'll send an arrow through your heart

Idag har jag krattat, tagit mig ett skönt bad, spelat gitarr och läst mycket! Mycket skön dag! Tyvärr borde jag också klämt in lite plugg men nee.

Nu väntar jag på MAT, vi grillar nomnom. Imorn ska jag vara i Luleå typ hela dagen för jag ska köra till Pia på kulturens hus.

Hunger Games är so goood, snart läst ut 3an. Trött tjej.


Aujourd'hui j'ai mangé...

... Et écouté de la musique!

Efter skolan for jag, Mimmi och Josefine in till da city, där käkade jag mjukglass, Mimmi kulglass och Josefine en korv. Hahah! Sen gick vi på kupan där både M och J fyndade men inte jag:( behöver spara till Stockholm så var säkert bra ändå!

Ciao


Long haired guys

Älskar långt hår. Det är så fint och känns så fritt och härligt. Helst mörkt och lockigt, prima! Vill bara rufsa om det åh.

Här är en bild på en fin en med väldi väldi långt hår, kooolt. Han ser mystisk och spännande ut, lite indian vibbar, me gusta.


Inspiration


Fuck


I can't sleep, cause there's a monster under my bed

Pyjamasparty med Mimmi som muppar och så...

Aanyway haft en jäkligt chill dag idawg!
Tv all day long med varma mackisar och chokladbollar! Plus rep inför slutproduktionen!!!! Strezz, men känner mig ganska säker på sången, bara nerverna som spökar, åh.

Bilden nedan tog jag för att visa min ilska över att jag förstör för mig själv när jag blir nervös innnan jag uppträder!!!

Ciaociao


Balklänning

Kom hem från Asien idag, blir att fixa till den lite innan så den sitter perfekt, men annars nöjd!

Dagen har varit förjävlig nästan hela tiden ända tills jag kom hem, nu känns det bättre som tur var. Nu ska jag slänga ansiktet i kudden, godnatt.


For me and for you

Allt är nytt och det känns bra. clean slate.




RSS 2.0