Johnny Depp


Älskar

.

Magic Mike

Så. Bra. Film. Hehe


Mini Coco Chanel

Cute perfume


Stadsbiblioteket och muffins

Jättefint var det, och väldans stort! Efteråt köpte vi med morotskakemuffins från 7eleven och såg en film vi lånade från bibblan, My blueberry nights tror jag den hette! Den var väldigt speciell och jag gillade den, var ju en heting med så det gillade jag skarpt! :)


Kajak!

Vi var och paddlade kajak i tisdags, supekul, fem av fem toasters!

Bild från Google, vi vågade inte ta med mobilerna, ifall att vi skulle plurra!


Taconight

Taco-mys i bagarmossen med Gabbi och Mimmsan:) vi åt gott (B&J också hihi) och såg rolig film och skrattade mycket!


Nöjd tjej

!!! Äntligen hörlurar med bra ljud och som funkar i bååda lurarna !!!


Fika

vi fikade och mös ordentligt vid vattnet, det var fint och gott!!


Baksugen

...heeela tiden för faan.. Vad jobbigt det är!! Inte bara för att få äta efteråt men också själva bakandet jag vill göra åh, varför just nu när jag inte bor hemma och måste köpa alla ingredienser själv:( Bara. Två. Veckor. Och. Tre. Dagar. Kvar.


Faces pass

Tips när man springer: välj självklart låtar med bra tempo men FRAMFÖRALLT (!!!) låtar som suuuger! Då blir man så arg på låten så man pumpar lite extra hårt men benen!!


Rekommenderar låten på bilden, stämmer in på beskrivningen ovan väldigt bra!


Hungry

Sötaste skalet!


.

.


My day

Helt slut efter första arbetsdagen idag...det var sjukt tungt och jobbigt men hoppas och tror det kommer kännas bättre sen! Första dan är alltid lång då allt är nytt och krävande, jag är iaf jätteglad att ha fått jobb! Efteråt åt jag och Mimmsan världens godaste sushi vid medborgarplatsen! Mmmm:) Och just nu ligger jag och läser Pretty Little Liars med svidande ögon och håller på somna.. Fast boken är bra, blöö vad trött..och törstig...heirååråå


Tradera

Älskar Tradera, hittar alltid så bra kap! Tex min balklänning för 169 och studentklänning för 13kr! Och nu, 32 smink-penslar för 150! Hihi men det är farligt lätt att klicka hem saker..avstod från ett par sneakers idag, tufft. Det här var ett ytligt och kanske onödigt inlägg men var kul ändå, Hei


Work work work

Överlycklig, fick jobbetttttttt!!!:'D


RSS 2.0