Gaaah

Dags att börja packa? Jo..

Nu har huvudvärken börjat släppa (tablett) så nu orkar jag stå upp iaf, yay!


Goodnightsleeptight

Imorgon far vi. Har inte packat nåt, inte en ända sak hihi. Men har hyfsad koll på vad jag vill ha med! Ska sova så jag orkar, hejrååååå


Hei

Äter världens godaste kyckling! Snart ska jag, mamma och Sophie fara och bowla, väldigt kul! Lär ju vinna (mamma kommer göra det och jag tvåa och Sophie sist, en väldigt sur och irriterad Sophie) jag skriver om jag gissat rätt eller inte!

Bajbaj!


I love you

Har varit och köpt extern hårddisk på el giganten idag, känns bra att inte behöva oroa sig om sina bilder osv nå längre! Nu ska jag se P.s I Love You! Åå den är så fin, har förberett mig med snytpapper nervis mig hehe! Tjarrå:)


In a house of bamboo

Det här inlägget är det första jag skriver från min nya, och alldeles egna dator!
känns grymt bra, åh den är jättefin! och supersnabb!!!

hejsvejs!


A drop in the ocean

Borde somna nu för att bli frisk men vill inte, det är oftast så, även fast jag äälskar att sova. Imorgon ska jag städa mitt rum grundligt hos mamma och senare i veckan hos pappa, vadå orättvist? Speciellt när jag är så dålig på att hålla rent! Men ska inte klaga på så små saker.. Jag har det bara fint!

Älskar den här tattueringen! Jag verkligen älskar hav och kraften i vågorna och hur liten och man känner sig vid en sådan enorm kraft. Nästan alla mina bästa minnen och upplevelser kommer från ställen vid havet, mest i Frankrike eller Holland.
Den är så fin för att den är så enkel, bara ett tunt sträck men ändå ger den mig en stark känsla och mina tankar börjar vandra. Jag tänker mycket på min mamma när jag ser den och på frihet. Väldigt fin helt enkelt!


Today's activities

Precis ätit sushi! Tyvärr var det den konstigaste jag någonsin smakat, inte så god.. Trodde inte det var möjligt att hitta äcklig sushi, om det inte blivit gammal förstås!

Aja nu ska jag ge mig ut på äventyr!
Mamma har gett mig i uppdrag att hitta presenter till mina kusiner (USA) och till min moster (Belgien)! Tråkigare uppgift kan man ju få:p

Bajbaj


Summer nights

Hej! Kul att det är lite sol idag!! Men alldeles, alldeles, alldeles för kallt än. När faaaaan ska sommaren börja?

Har legat ute ett tag och försökt sola, går ju inte så bra då jag fryser en massa och så fort solen gömmer sig bakom envisa moln knottrar huden sönder.
(ligger med filten ÖVER huvudet också)


The wind of change

Fick en dator i studentpresent! Weho jätteglad!!! Ska göra jättefint inlägg här med massamassamassa bilder från studenten osv när jag får lite ordning och reda med album osv på datorn.

Klockan är över tolv vilket betyder att det nu är måndag den 11 Juni. Det betyder att det bara är 8 dagar kvar tills jag flyttar till Stockholm över sommaren. Gaaah!!! Känns så jävla sjukt asså. Känns asbra samtidigt som jag blev väldigt rädd nu helt plötsligt. Så mycket förändringar på så kort tid, och jag som är så otroligt dålig med sånt. Blö hejdå.


.

Känner mig i ett så djupt behov av förändring i mitt liv. Fejk smajla orkar man bara ett visst antal timmar, sen tar det tvärstopp. M du är bäst i hela världen och jag vet att du alltid kommer finnas för mig och jag för dig. Vet inte vad jag gjort utan dig, grävt ner mig i ett hål i jorden nånstans.


Two tiny days

Tvådagartvådagartvådagar till studenten. Sååååå sjukt!!!

Har inget å säga nu ens, full fart framåt, ikv blir det kaffelino! ska bli skoj, hei!


Bal del 1/2

Var på balen igår, knäppt att det går så snabbt nu!

F Y R A dagar till studenten. Sjukt.

Bokat biljett till Stockholm, inte tur och retur, vilket känns grymt.
Orkar inte lägga upp bilder från da prom nu, bara ett försmak!;)


RSS 2.0