Tragiskt:(

The Loneliest Whale in the World. In 2004, The New York Times wrote an article about the loneliest whale in the world. Scientists have been tracking her since 1992 and they discovered the problem: She isn’t like any other baleen whale. Unlike all other whales, she doesn’t have friends. She doesn’t have a family. She doesn’t belong to any tribe, pack or gang. She doesn’t have a lover. She never had one. Her songs come in groups of two to six calls, lasting for five to six seconds each. But her voice is unlike any other baleen whale. It is unique—while the rest of her kind communicate between 12 and 25hz, she sings at 52hz. You see, that’s precisely the problem. No other whales can hear her. Every one of her desperate calls to communicate remains unanswered. Each cry ignored. And, with every lonely song, she becomes sadder and more frustrated, her notes going deeper in despair as the years go by.


Arbetsintervju

...har jag varit på idag, det gick bra, hoppas jag!! Ps, bilden är från tbanan när jag fick lite eget utrymme, alltså innan två småfjortisar och en "sk8erboii" klev på och tutade med en tuta och sjöng med i låtar, så falskt så man fattar inte att det är möjligt, ens att fejka. Ojojoj.


. . .

Väldigt sant, tyvärr
 

Ladies night

Idag har jag och M träffat Gabbi! Vi har haft jättekul, gått runt massa och sett fina saker, mest i gamla stan. Var skojsigt att sitta och prata om allt vi hade att ta igen! Superkul, fem av fem toasters!;)


Xoxo gossip girl

Let me get over you, the way you've gotten over me too


L O V E


Harry Potter

Home is wherever I can read Harry potter <3


Hej!

Det är såå skönt ute, solen skiner och det blåser rätt friskt, vilket jag tycker är underbart då jag inte gillar när det är för varmt (om det inte finns hav/pool). Jag gick på en lång promenad längst vattnet och njöt av utsikten:)


Like a bridge over troubled water

Varje lördag är det loppis under skanstull-bron! Vi har varit där två gånger än så länge, och kan konstatera att den är grym! Här är några bilder av vad jag fyndade sist! Alltihop för ca 300kr. (fotade tyvärr i motljus med blev ok ändå)


I was here

Beyoncé är ju så jävlaaa grym (newsflash hehe)
Hon är en sån stark kvinna och använder hennes kändiskap till så bra saker! Såg nyss en liten dokumentär och live-framträdanden osv, man försår inte vilket jobb det krävs och hur hon kämpat! Har lyssnat på henne i måånga år men blev lite nykär i låtarna igen efter jag såg den, som man brukar bli efter biografier osv. Den här låten är så fin den berör mig mycket, videon passar bra också tyckte jag:)
 
Det är en dröm att se henne live någon gång, och det ska jag, det vet jag!
 

For some, it's Mt. Everest


clear thoughts


Look at the stars, look how they shine for you

Sitter på balkongen och läser HP, underbart och avslappnande. Mycket tid att tänka, vilket är behövligt!:)


Glitter and gold

W.I.P nail-polish! Köpte dem på Urban outfitters och läängtar tills jag får testa dem alla! Färgerna syns inte lika bra på kortet men dom är gudomliga!


No biggie

I helgen har jag och Mimmi varit Kattvakt åt nakenkatten Biggie. Det har minst sagt varit svårt och rätt läskigt på nätterna då han genomgår en personlighetsförändring, varje kväll. Man vet aldrig hur han ska bete sig och han blir rätt galen och börjar attackera... Och så vill han sova under täcket med oss..mys. Det blev så läskigt att ingen av oss kunde slappna av och somna, så tillslut fick vi stänga in honom i köket varje natt men där jamar han och klöser på dörren=vi har sovit riktigt dåligt i några nätter nu=dödströtta-__-


.

Min Tumblr - Onceafailure-alwaysaretard
 
http://onceafailure-alwaysaretard.tumblr.com/
 
 
 
 

It's not having what you want, It's wanting what you've got


Public enemies


-

Känns som om allting är tungt och jobbigt. Mår inte så superbra just nu, alltid pissiga saker som händer och jobbiga förändringar i livet, så dålig att hantera förändringar, men jag försöker. Jag vet att jag har världens finaste familj som alltid är där och stöttar, bara jobbit att vara (fysiskt iaf) borta från dem just nu. Men det blir utan tvekan alltid bättre. Alltid! Känns redan lite bättre av att sitta ute på balkongen och få skriva av sig och för stunden lyssna på Marilyn Manson. Saknar musiken j ä t t e m y c k e t. Har varit så stor del av mig så länge nu och så tar det bara tvärstopp. Kan inte sjunga i läggan heller då det lär höras ut jävligt högt och så är jag ju såklart fortfarande sjuk, för att inte glömma, inte glömma för en endaste sekund. Det finns dom som har det värre Nathalie, mycket värre.


Pink/Purple


blogg.se

men vad skoj att appen har fungerat på tre veckor också...har ju inget internet i våran lägga så har inte kunnat skriva nåt här eller lägga ut bilder. blää på det säger jag, hoppas det börjar fungera snart. just nu sitter jag och Mimmi på ett internetcafé och dricker latte, det var kris att få internet nu då vi båda hade obetalda tradera-räkningar..hehe

tjarråå!! (lär skriva massa inlägg på raken bara för att jag kan)

RSS 2.0